Sa Laa Thai - Het Thaise Hof  

Discover the flafour of rHeal Thai dishes     dt T]fsd

Click here to edit subtitle

Menu

The Best Thai 2017: het juryrapport


Vanwege het succes van de eerste editie van The Best Thai Awards powered by Singha Beer konden in 2017 niet alleen restaurants in Nederland maar ook in België genomineerd worden. Een professionele jury onder leiding van Jan Van Vissum  bezocht in beide landen de zaken waarop de meeste stemmen waren uitgebracht. Hieronder de beoordelingen van de top 5 in elk land.


Op vrijdag 9 februari werden tijdens de beurs ‘Azië in Antwerpen’ in de Waagnatie Expo de winnaars gehuldigd: in Nederland Thai Fresh (Voorburg) en in België ’t Thais Hof – Sa Laa Thai (Wuustwezel).


Winnaar in België:Sa Laa Thai – Het Thaise Hof, Wuustwezel


Begonnen als catering, sinds 2013 ook een eigen restaurant. Mooi gelegen familierestaurant in bosrijke omgeving. Zeer verzorgd interieur, aangename huiskamersfeer, slechts 24 stoelen. Vader en moeder in de keuken, zoon en dochter in het restaurant. Aparte menukaart met aantrekkelijke keuze aan gerechten. Zeer fijn gedetailleerde amuses. Bijzonder goede service aan tafel, persoonlijke aandacht. Visueel perfecte gerechten, passend bij het interieur en het mooie bestek en serviesgoed. Alles van hoog niveau, met liefde bedacht en bereid, veel finesse. Verfijnd qua opmaak, qua combinatie van de ingrediënten en in geur en smaak. We proeven frisse producten, heerlijke sauzen, goed gedoseerde pepertjes.

 Levendige creaties dankzij een goede bite van de groenten en een smakelijk spel van zoet en zuur. Aardig wijnaanbod, niet groots maar wel verzorgd. 


Gezellige zaak met buitengewoon fijne keuken. Verreweg nummer 1 van alle genomineerde restaurants.

                                                                                   Jan Van Lissumhttp://www.thewinesite.nl/proefschrift/best-thai-2017-juryrapport


.